„Csakis a Sátán fog uralkodni egyedül az egész világon"
avagy
Pillanatfelvételek „szép új világunkról”

1.
New York
(forrás: https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/de-blasio-threatens-jewish-community-arrests-funeral-gathering/?fbclid=IwAR0cPO1JOfhJhccksCDLRqAMpm6AGvKeqzbwjvzKjtQErxWIPOt7AI4zwck)

De Blasio, New York polgármestere megfenyegette a zsidó közösséget, hogy nyilvános gyülekezésért letartóztatja őket, ha még egyszer előfordul, hogy annyian összejöjjenek, mint a Covid-19-ben elhunyt rabbi, Chaim Mertz temetésén Williamsburgben kedd este. De Blasio kirohanásai: „Valami teljességgel elfogadhatatlan történt Williamsburgben ma este: egy nagy temetési tömeg a világjárvány közepette. Amint értesültem róla, odamentem, hogy magam gondoskodjak arról, hogy a tömeg feloszoljék. És amit ott láttam, azt NEM FOGJUK ELNÉZNI mindaddig, amíg a koronavírussal harcolunk”.
     „Üzenetem a zsidó közösség és minden közösség számára nagyon egyszerű: a figyelmeztetések ideje lejárt! Elrendeltem, hogy a new yorki rendőrség szigorúan intézkedjen és akár letartoztasson olyanokat, akik nagy csoportban gyülekeznek. Arról van szó, hogy megállítsuk ezt a betegséget, és életeket mentsünk. Punktum! Annyi életet veszítettünk el az elmúlt hónapban, hogy bár megértem azokat, akik együtt akarnak gyászolni, de a nagy gyülekezések csak még több halálesethez vezetnek és még több gyászoló családhoz. Ezt nem fogjuk megengedni! Utasítottam a new yorki rendőrséget, hogy erre a városra egyetlen egy mércét alkalmazhatnak csak: a zéró toleranciát.”


2.
Kalifornia-San Clemente
(forrás: https://www.sanclementetimes.com/city-fills-skate-park-with-sand-to-deter-skaters/)

A kaliforniai San Clemente város vezetése 37 tonna homokot zúdított a helyi gördeszka pályára, hogy lehetetlenné tegye annak használatát a kötelező távolságmegtartás parancsára hivatkozva. A helyiek felháborodtak, mert a pálya kiépítését és fenntartását civil szervezetek rengeteg önkéntes munkával és adományokkal támogatták, és most úgy érzik, önkormányzatuk önkényesen tönkretette munkájukat.


3.
Kalifornia-tengerpart
(forrás: https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/california-cops-heckled-tell-93-year-old-couple-cant-sit-chairs-beach-video/?utm_source=Facebook&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons&fbclid=IwAR16Z-XLeWYwg1sKwMpW4IkThysjqg93k8ZMLdXw2GXpNjJL2paWSgOjsPQ)

Egy az interneten látható kép azt mutatja, ahogy egy strandszékeken ülő 93 éves párt lovasrendőrök állítanak fel Kaliforniában.
     A tengerpartok jelenleg nyitva vannak, de csak a homokban lehet ülni, az idős párnak össze kell csuknia a strandszékét, és ha ülni akar, akkor le kell ereszkedniük a homokba. [Az senkit nem érdekel, hogy a földről hogyan fog a két 93 éves ember felállni – vajon miért nem?]


4.
Kína
(forrás: https://7news.com.au/lifestyle/health-wellbeing/two-schoolboys-collapse-and-die-just-six-days-apart-in-china-while-wearing-face-masks-c-1017871)

Kínában egymás után két 14 éves fiú is holtan esett össze az iskolai futókörön, amit maszkban kellett végezni. Boncolás egyiküknél sem történt, mégis azt állítják, hirtelen szívmegállás volt a halál oka. Az első fiú eszméletlenül esett össze, és úgy beverte a fejét, hogy már nem tudtak rajta segíteni a társai.
     Egyelőre törölték az iskolaköröket, azzal az indokkal, hogy a karantén ideje alatt legyengülhettek a diákok [azt nem vallja be senki, hogy a maszk fulladást is okozhat, mint ahogy a két fiúnál is azt okozott, hiszen a kilélegzett mérgező CO2-t leheltetik be a maszkos emberekkel]. Kínában a maszk viselése mindaddig KÖTELEZŐ, AMÍG NEM LESZ OLTÁS.
     [Csak remélhetjük, hogy nálunk, itt Európában idáig akkor sem fajul el a helyzet, ha vezetőink mindent megmozgatnak annak érdekében, hogy a maszkviselés kötelezővé tételét határozatlan időre meghosszabbítsák.]


5.
Németország-Essen
(forrás: https://www.infranken.de/ueberregional/blaulicht/raubueberfall-mit-mundschutz-netto-personal-dachte-es-seien-kunden;art74350,4999226?fbclid=IwAR0ETIk2NO9Jj7zYMfmZJWHg9l5pHpOyfVZWCUM2aKqhjGAW8vWi9YDb4JA)

Egy esseni "Netto" élelmiszer-áruházban szombaton két, fején arcmaszkot viselő férfi rablótámadást hajtott végre. Este 9 volt, a bolt alkalmazottai azt hitték, a bejövők vevők, és a pénztárhoz szólították őket, mert már szerettek volna zárni,. Azok azonban fegyvert rántva pénzt követeltek majd nyom nélkül eltűntek.


6.
Ausztria
(forrás: https://www.krone.at/2148694?fbclid=IwAR3RzEZaZc0mq-hMTQx9d2KTVOtn5aNu4N8l2HLPBbtFVd8JWjUGcPUiTW8)

Egy felső-ausztriai haszongépjármű gyártó. a Schwarzmüller (Dunaharasztiban is van üzeme) távolság-jelző mellényekkel biztosítja dolgozói között a társasági távolságtartást. A mellény ultra rövid hullámú érzékelővel van ellátva és ha a dolgozók túl közel kerülnének a munka során egymáshoz, azonnal őrült sípolásba, villogásba és rezgésbe kezd. A cégvezetés elégedett a Linde cégtől átvett és ott már bevált módszerrel. Eleinte sokszor tévedtek a távolság megbecsülésekor a dolgozók, de hamar megtanulták helyesen megbecsülni az előírt távolságot.


7.
Kanada-North Bay
(forrás: https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/watch-mother-detained-fined-880-letting-daughter-use-park-swing-put-handcuffs-mom/?fbclid=IwAR3YsCUq3j4IhndpwYdOBgdueJcKHe5abn0sTmYraR8TwdSti19YV1Yrnvg)

Egy kanadai anyukát bilincsbe vertek, megmotoztak, rendőrségi autóba löktek, a gyereke előtt ordítva lehülyéztek és 880 kanadai dolláros bírság megfizetésére köteleztek a rendőrök, azért, mert egy lezárt játszótéren hintáztatta az 5 éves lányát.
     Az Ontario tartománybeli North Bay-ben lakó egyedülálló anya, aki egyetemi tanulmányait folytatja, először megpróbálta a rendőrök értésére adni, hogy nagyon nehéz volt két hónapig bezárva a lakásukban, és csak friss levegőre vágytak, és senkit nem veszélyeztettek, mert közel s távol nem volt egy lélek sem rajtuk kívül a játszótéren. De a rendőrök hajthatatlanok maradtak, a gyerek szeme láttára megbilincselték, durva motozásnak vetették alá, és úgy ültették 20 perce a rendőrautóba, hogy közben azt sem tudta, hol van az ötéves gyereke, majd a kezébe nyomtak egy 880 dolláros büntetésről szóló csekket.


Jól emlékszem arra a pillanatra, amikor a hírekben bemondták, hogy pártunk és kormányunk vezetője elrendelte, hogy a rendőröknek mostantól fogva nincs joguk „mérlegelni” egy-egy kihágás súlyosságát, hanem mindenkit és minden esetben egyformán súlyosan kell büntetniük. Akkor már elmúltam 60 éves, és szabályszerűen szíven ütött a hír. Egész életemben, sőt szüleim életében a hivatalos közegek „mérlegelési joga” volt jóformán az egyetlen menedékünk. Akkor is, amikor az iskolában felfedezték, hogy aktívan éljük vallásunkat, akkor is, amikor mostohaapámat 1956-ban rajtakapták egy plakát letépésénél, akkor is, amikor férjemet 1945-ben egy orosz tiszt valamilyen kifogással hazaküldte, és így megmenekült a Szibériába való elhurcolástól, stb. stb., felsorolhatatlan az a sok eset, amikor egy katona, egy rendőr, egy hivatalnok segítsége, elnézése, azaz „mérlegelése” segített bennünket abban, hogy komoly baj nélkül ússzunk meg olyasmit, ami az éppen hatalmon levők szerint súlyos következményekkel is járhatott volna. Hiszen ez a fajta mérlegelés az iskolákban, az otthoni nevelésben, egyáltalán minden létező közösségben egyszerűen elengedhetetlen! E nélkül nincs közösség, nincs társadalmi élet, nincsenek kapcsolatok, egyáltalán semmi nincs, csak a horror – pontosan az, ami ma uralja világunkat!

Mi is ez a „mérlegelés joga”, amit mostanra – azt hiszem – az egész világon minden intézkedő szerv tagjától elvettek, nyilván ugyanazok a páholyok, amik a mostani gyalázatot megtervezték és végrehajtatják. Nem más, mint az emberség, a méltányosság, a rend iránti szeretet, a józan ész használata, a felebaráti felelősség stb. stb.: Csupa keresztény erény, a keresztény civilizáció maradványai, melyek egészen a legújabb korig annyira tetten érhetően választották el egymástól a – volt – keresztény országok polgárait a többségében mindig pogány országok lakóitól, és amiket éppen azért kellett mindenhonnan eltüntetni ahhoz, hogy a mai helyzet egyáltalán előállhasson.

A következő filmfelvétel
https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=BuDFm9d_ax4&feature=emb_logo
– egyike azoknak, melyeket minden héten rögzítenek és feltesznek az internetre a Berlin központjában szombatonként zajló összejövetelekről – pontosan mutatja 1) hova juttatta a világot ez a „mérlegelést megtiltó parancs”; 2) és miként tesz ez a magatartás kiváló szolgálatot – talán pont ezzel a céllal vezették be – a pánik keltésében.
     A felvételen jól látható, hogy az emberek elfogásában, súlyos megalázásában semmiféle rendszer nincs, vagyis kiszámíthatatlan, hogy kit és miért visznek el. Ez a fajta önkényeskedés többszörösére gerjeszti az emberek – természetükből fakadóan normális – félelmét. Ez rosszabb módszer az emberek lelki, idegi megkínzására, mint a megtizedelés, hiszen abban is volt valami rendszer, valami kiszámíthatóság (nem akarom ezzel a halált a mostani megalázó intézkedéssel összehasonlítani, csak arra célzok, hogy az emberek idegeire, lelki állapotára semmi nincs rosszabb hatással, mint az, amikor teljes tudatlanságban tartják őket: ezt a politikai foglyok számtalanszor elmondták, leírták visszaemlékezéseikben).
     Ma szándékosan okoznak zűrzavart, hogy ezzel is növeljék a pánikot, és az embereket elszakítsák egymástól. Az emberek összetartozását, egymás iránti ösztönös segítségadását zúzzák ezzel a taktikával szét (Berlinben sem mer senki a Hilfe! Hilfe! Segítség! Segítség-et kiáltók védelmére kelni, miután látták, hogy akik ezt korábban megtették, azokat szintén elvittek a rendőrök).
     Nem tudhatja meg senki, hogy a kommandósok miért kapnak ki egy valakit a csendben ülő meditálók közül, miért masíroznak hosszú szakaszokat, hogy valakit az utca túloldaláról tartoztassanak le, és miért engednek közben másokat szabadon mozogni stb. stb. A rendszer nélküliség, az ok nélküliség – mind, mind eszközei a félelem gerjesztésének. Egy május 2-án feltett felvétel a youtube-ra – https://youtu.be/rWQ31YsTnnc („Adrian Friebe ist wieder frei”) egy apát szólaltat meg, akit a kommandósok akkor tartóztattak le, amikor a gyermekét kereste, és aki elmesélte és bemutatta, hogy mit tettek vele elfogói. Az egyetlen vád az volt ellene, hogy a nőket, időseket földre döntő, azokon taposó kommandósokat „rongynak” nevezte. Holott ez igen enyhe jellemzése azoknak, akiket a fenti felvételen látni lehet. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valaha lehetőség arra, hogy ezeket az embereket és parancsadóikat a vádpadra ültessék valahol, mondjuk a hágai bíróság előtt.

Amióta a többpártrendszert kitalálták, még soha nem volt olyan kor, amikor az ellenzék és a kormányon levők ne egymás ellen dolgoztak volna. Ezért aztán eddig a különböző véleményen levők mind megtalálhatták a maguk pártfogóit. Az is a mostani katasztrófa nagy „vívmánya”, hogy minden politikai oldal ugyanazt akarja (azaz ugyanazt a parancsot kapta ugyanazoktól), így mindenki egy irányba húz. A kérdés csak az, hogy melyik húz erősebben: az embernek az az érzése, hogy a két oldal abban vetélkedik, hogy melyik mond és követel nagyobb őrültségeket, az embereket még súlyosabban érintő intézkedéseket. Így aztán ma már végképp nincs senki, aki a józan polgárok védelmére kelne, őket képviselné.

Az, ami mostanában szombatonként Berlinben lejátszódik, és amiről a második videóban az apa beszámol, egy idő óta már Magyarországon is a „szokásos” eljárásmenet része. A bármily okból – netán csak a piros lámpánál átmenő gyalogos – előállításakor ugyanígy viselkednek a rend magyar őrei: meztelenre vetkőztetés, ujjlenyomat vétel, falhoz állítás, fényképezés jobbról-balról: A legkisebb „mérlegelés” sem megengedett! Úgy bánnak mindenkivel, mintha az a legnagyobb gazember, többszörös gyilkos lenne. Szerintem nem tévedek, de ez az eljárás, melynek híre nyilván már mindenkihez eljutott, az, ami miatt ma sokan inkább nem tesznek semmit. És nyilván ezért is hozták meg ma a világon mindenütt ezt a rendeletet: Hiszen a döntéshozók már régóta tudják, hogy mit akarnak elérni, kikényszeríteni a népekből, és ezt milyen praktikákkal tudják a legbiztosabban végrehajtatni.

A végére az a kérdés maradt, hogy miféle emberek azok, akik védtelen polgártársaikkal olyanokat tesznek, mint amik a felvételeken láthatók? Erre a kérdésre ki-ki adja meg magának a választ. Szerintem a női kommandósok, rendőrök is csak arra valók, hogy férfitársaikat még durvábbá tegyék, hiszen, ha a kommandósok között nem lenne nő, akkor talán mégis szégyellnének nőket földre tiporni. De így felmentést kapnak még ez alól a természetes gátlásuk alól is.

Thorsten Schulte német történész, közgazdász, publicista, író, volt politikus nemrég megjelent könyvében – melynek címe: „Fremdbestimmt : 120 Jahre Lügen und Täuschung = Idegenek által elrendeltetett : 120 év hazugság és megtévesztés” – idézi egy helyen Kevin Dutton angol pszichológia professzort:
     „Meg lennék lepve, ha az összes politikus nem állna lényegesen feljebb a pszichopata-listán, mint egy átlagos ember.” Ehhez a megjegyzéshez Schulte ezt a mondatot fűzte hozzá: „Gyakran van az a benyomásom, hogy nem a hivatal vezet a zavarhoz, hanem a zavar vezet a hivatalhoz.” Magyarul: a politikusok nem a hatalomtól válnak azokká amik, azaz gazemberekké, hanem attól kapnak hivatalt, mert eleve gazemberek. Vagyis már egy jó ideje nem a hatalom részegíti meg a döntéshozókat, hanem azok jutnak hatalomra, akik eleve zavartak.

Franco Adessa „A fatimai harmadik titok” című cikkében azt írja, hogy az 1963. október 15-én, a stuttgarti "Neues Europa" lapban a Louis Emrich újságíró által "Az emberiség jövője a moszkvai egyezmény és Isten Anyjának La Salette-ben és Fatimában történt üzenetei fényében" címmel publikált írásban megtalálhatók az igazi harmadik fatimai titok sorai, azaz azok a figyelmeztetések, melyeket a Szűzanya a látnok gyermekeknek mondott. Ezekből való az itt következő rész, ami a lehető legvilágosabban írja le korunkat:
     „Akármerre nézünk, többé már sehol sem a rend uralkodik, és a Sátán fog uralkodni, a legmagasabb helyekről irányítva az események menetét. … Csakis a Sátán fog uralkodni egyedül az egész világon.”


Feltéve: 2020. május 8.


VISSZA


vissza

a KÖNYVTÁR oldalra                              a KEZDŐLAPRA