Aláírásgyűjtés a kötelező oltás ellen

A következő oldalon lehet feliratkozni azok közé, akik nem akarják, hogy kötelezővé tegyék az ú. n. koronavírus elleni oltást:

https://alairasgyujtes.online/


Az oldal néhány nagyon érdekes cikkre is felhívja a figyelmet, melyek az oltások körüli megdöbbentő tényeket tárják fel. Ezek közül az egyik legdöbbenetesebb a Stanley Plotkin amerikai orvossal folytatott interjú, amit az aláírásgyűjtő oldalról ezen a linken:
     https://alairasgyujtes.online/egy-vakcinafejleszto-dobbenetes-vallomasa-282

míg a youtube-n itt lehet megnézni és meghallgatni:
     „A védőoltások Atyaúristene tanúvallomást tesz”
     https://youtu.be/XSxReS9ghH8

Az internetre 2019. január 24-én feltett, 2018. január 11-én készült interjú ízelítőt ad abból, milyen módszerekkel dolgoznak a gyógyszergyártó cégek, melyekről már évtizedekkel ezelőtt tudni lehetett, hogy nagyobb üzletet jelentenek, több hasznot hoznak, mint a hadiipar és a kőolajipar. Amikor ez kiderült, a befektetők, azaz a világ leggazdagabb emberei ide fektették be a pénzüket, amivel azt érték el, hogy a gyógyszergyártók addig is gátlástalan módszerei még aljasabbá váltak, egészen odáig, amíg el nem érték a mai, már sátáninak mondható szintet (a génmanipuláló és chippel ellátott oltóanyagokat).

A videót nézve az embernek az a kanadai tábornok jut az eszébe, aki Ruandában szolgált a népirtás idején, és aki ezzel a címmel hozta nyilvánosságra emlékeit: Kezet fogtam az ördöggel. – Stanley Plotkin személyében a videó-néző is személyesen a sátánt látja és hallja. (Amit saját szavai is igazolnak, hiszen ilyet mond: szívesen megyek a pokolba.)


Az aláírásgyűjtő oldal így mutatja be a Plotkin-nal készített videót:

Hihetetlen, mi van a vakcinában, és kiken kísérleteztek

Stanley Plotkin amerikai orvos évtizedeken keresztül vett részt különféle oltóanyagok kutatásában, tesztelésében. Tanácsadóként dolgozott oltóanyag-gyártóknál, mint például a Sanofi Pasteur, valamint biotechnológiai cégeknél, nonprofit szervezeteknél és kormányoknál. Az 1960-as években kulcsfontosságú szerepet játszott a rubeola vírus elleni vakcina kifejlesztésében a philadelphiai Wistar Intézet dolgozójaként. Plotkin 1960 és 1991 között a Wistar aktív kutatói karának tagja volt.

Ízelítő a videón hallható kérdésekből:
     – Hány magzatot használt a vakcinákkal kapcsolatos munkája során?
     – Hány hónapos magzatokkal kísérleteztek?
     – Milyen szerveket gyűjtött be a magzatokból?
     – Abortált magzatszöveteket használtak a vakcinák fejlesztéséhez?
     – Fogyatékos gyerekeken tesztelték az oltóanyagot?
     – Használták börtönben lévő anyák csecsemőit kísérleti vakcinák tanulmányozásához?
     – Használtak gyarmati uralom alatt álló embereket kísérleti vakcinák tanulmányozásához? Ebben a kísérletben majdnem 1 millió ember szerepelt?


Feltéve: 2020. október 19.


vissza

AZ IDŐK VÉGE oldalra                              a KEZDŐLAPRA